MGP-ungerne

Dansepiger-05-15-620x414

”MGP-ungerne”

Tyrhan, Juliane og Klara fra Brønshøj giver den fortsat gas, på scener rundt omkring i landet

Tyrhan, Juliane og Klara fra Brønshøj giver den fortsat gas, på scener rundt omkring i landet.Efter at konfetti og stjernestøv har lagt sig ovenpå MGP 2015 i Gigantium, Ålborg, melder hverdagen sig atter for Tyrhan, Juliane og Klara.

Skole og fritidsinteresser genoptages, men der bliver også afsat tid til at skrive nye sangnumre i Livsbanen, og til at optræde, sammen med de andre MGP’ere.

15. Marts underholdt de sammen med TOP 3 på Torvet i City 2. for omkring 2500 mennesker og ingen gik forgæves, da der blev delt High-five og autografer ud. Næste gang de optræder er til påske, på BAKKEN og så er der Galla koncerter i Vanløse hallen d.11/4.

MGP-02-04-15-620x414

This entry was posted in Artikler, Billeder, Live Optræden, Musik, Reportager and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.