Livsbanen på P1

Fik du ikke hørt P1 i går, da de lavede indslag om Peer Gynt, så lyt med her: http://www.dr.dk/p1/p1-eftermiddag/p1-eftermiddag-2015-11-19 - på hjemmesiden skal du lede efter denne overskrift:

Klassisk musik og rap-poesi mødes i fortællingen om Per Gynt
19 Nov. 2015,kl. 14:42:
Det starter 42 minutter inde i programmet

Tre unge rappere fra ghettoen, 40 glade amatørmusikere og en gammel norsk klassiker. Kombinerer man de tre ting, så får man den symfoniske rap-koncert “Er vi nogen?”, der kombinerer klassisk romantisk musik med nye raptekster, der bl.a. er skrevet med inspiration fra Henrik Ibsen’s drama om Peer Gynt. Vi tager med til prøverne på koncerten for at finde ud af, hvordan klassisk musik og rap-poesi mødes i arbejdet med fortællingen om Peer Gynt. Medvirkende: Tyrhan; rapper Hassen; rapper Filipe Carvalheiro; dirigent

This entry was posted in Artikler, Live Optræden and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.