Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888

Forslag til teambuilding aktiviteter

Teambuilding er et vigtigt redskab til at forbedre motivationen, kommunikationen og relationerne på arbejdspladsen. Aktiviteterne skal dog gerne være både sjove, lærerige og udfordrende, hvis forløbet skal være succesfuldt. Men det kan være nemmere sagt end gjort at finde på gode forslag til teambuilding aktiviteter, der kan være med til at skabe et fælles udgangspunkt for jeres udfordringer på arbejdspladsen.

Er du også i tvivl om, hvad der er den rette teambuilding aktivitet? Så læs med her, og bliv klogere på Livsbanens helt eget teambuilding tiltag “rimbuilding”. Måske er det noget for jer.

Hvad er rimbuilding?

Som du måske nok har gættet, er rimbuilding en teambuilding aktivitet, der tager udgangspunkt i rim - nærmere bestemt rap. Under vores rimbuilding forløb får du og kollegaerne lov til at arbejde med tekstskrivning med afsæt i jeres egen hverdag og jeres individuelle arbejdsidentitet.

Undervejs får I tips og råd fra vores dedikerede rap konsulenter, som til hverdag hjælper udsatte unge til succesoplevelser gennem rap, performance og producering af beats. I løbet af dagen vil der være rytmeøvelser og “kompliment battles” på programmet, og I får lov til at sætte jeres lyriske og musikalske kundskaber i spil. Det hele munder ud i en indspilning af et fælles rap nummer, hvor alle bidrager med deres egen tekst.

Hvad får vi ud af rimbuilding?

Formålet med rimbuilding er at italesætte jeres udfordringer på en anderledes måde. Gennem rap og tekstskrivning får I mulighed for at belyse og diskutere nogle af de områder, der er relevante for jeres arbejdsplads, alt imens I bliver udfordret til at tænke kreativt. Rimbuilding forener det bedste fra rap- og hip hop kulturen med det bedste fra teambuilding. Det hele foregår under trygge rammer med plads til at have det sjovt, mens man lærer.

Vil I vide mere?

I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os, hvis I vil høre mere om, hvordan rimbuilding kan give jer en succesfuld teambuilding oplevelse.