Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888

Idéer til firmaarrangement - Rimbuilding

Mangler du og dine kollegaer idéer til firmaarrangementet? Og ønsker I samtidigt at styrke fællesskabet på arbejdspladsen gennem musikalske og kreative aktiviteter? Så kig forbi Livsbanens studie i Husum til en dag, der står i rappens tegn. Her byder programmet på rim og rytmer - med udgangspunkt i jeres hverdag på arbejdspladsen.

Rap, der styrker fællesskabet

Lige siden rappen spirede frem fra betonen i sen halvfjerdsernes New York, har den haft en særligt samlende kraft. I dag har rap og hip hop kulturen spredt sig til hele verden, og gennem årene har mange fundet et kreativt fristed og en terapeutisk udtryksform i rap musikkens finurlige ordspil og fængende beats.

Mange unge - især fra socialt belastede områder - har fået boostet selvtilliden gennem de succesoplevelser, som rap musikken har givet dem. Men rappens inspirerende og samlende kraft kan også overføres til andre miljøer - for eksempel arbejdspladsen. For rap kan også fungere som et kreativt teambuilding værktøj og dermed være med til at styrke fællesskabet og identitetsfølelsen blandt kollegaerne. Hos Livsbanen kalder vi det rimbuilding - et musikalsk alternativ inden for teambuilding.Tag din rap til det næste niveau

Rimbuilding - teambuilding med musikken og lyrikken i centrum

I vores rimbuilding forløb får I lov til at arbejde med egne tekster med hjælp fra vores professionelle rap konsulenter, der står klar med gode råd til tekstskrivning og rimstruktur. Undervejs arbejder vi med rytme og forskellige rap discipliner, og det hele kommer til at munde ud i et fælles nummer, hvor I hver især fremfører jeres tekster og demonstrerer jeres evner foran mikrofonen.

Kontakt os, hvis du savner gode idéer til jeres firmaarrangement og ønsker at høre mere om, hvordan rap og rim kan være med til at styrke fællesskabet på din arbejdsplads. Rimbuilding er for alle virksomheder - store som små. Det hele foregår i vores studie i Husum, men vi rykker også gerne ud til jeres arbejdsplads med vores mobile studie.