Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888

Leje af livsbanens lydstudie i København

STUDIELEJE TIL LOKALE OG UP COMING ARTISTER

Leje af Livsbanens studie er for dig, der gerne vil indspille dit næste musikalske projekt i professionelle omgivelser

Livsbanen er et godt og billigt valg til både nye rappere, der gerne vil prøve kræfter med studiet for første gang, såvel som etablerede artister der, skal have indspillet en hel udgivelse.
Vi står for både indspilning, mix & master, du skal bare have beats´ne og rimene klar.
Studiet bliver betjent af Jesper Wildmand, fra legendariske MC Einar, der vil sikre at dine studiesessions bliver udført kompetent og uformelt.

Eksempler på værker indspillet i livsbanens studie

 

Har du sangen? Så har vi studiet!

Brygger du på et musikalsk projekt, og ønsker du at tage det til det næste niveau? Hos Livsbanen tilbyder vi leje af professionelt lydstudie med musikproducer og lydtekniker i København, hvor du har mulighed for indspilning, mix og masterering, uanset om du er nybegynder eller professionel.

Tag din musik til det næste level - og støt en god sag

Livsbanen er en folkeoplysende forening, der er på vej til at blive en socialøkonomisk virksomhed. Vi arbejder med unge i udsatte positioner fra boligsociale områder gennem gratis rap-aktiviteter. Det er vores erfaring, at rappen både udgør et meningsfuldt talerør og giver succesoplevelser, der kan smitte af på andre aspekter af deres liv. Vores sociale projekt finansieres bl.a. gennem vores socialøkonomiske produkter: Rimbuilding, Ghettoens Stemme, Skoleworkshops, Oplæg for studerende og fagfolk, Leje af Livsbanens studie samt Mentoringordninger. Når du lejer vores lydstudie i København, tager du altså ikke bare din musik til det næste level, du støtter også en god sag, nemlig at give unge i udsatte positioner succesoplevelser og en ny, positiv livsbane.

Med Jesper Wildmand bag knapperne

Hos Livsbanen stiller vi alt udstyr til rådighed. Vores lydstudie bliver betjent af selveste hip hop pioneren, Jesper Wildmand, der var med til at danne Danmarks første rap-gruppe MC Einar. Med Jesper bag knapperne er du sikker på, at dine studiesessioner fungerer ideelt. Jesper sørger både for mix og masterering, så du får mest muligt ud af det råmateriale, du kommer med. Du behøver ikke at være etableret musiker for at leje vores lydstudie i København, alle er velkomne, både upcoming artister og professionelle musikere.

Livsbanens faciliteter

Ved leje af Livsbanens faciliteter får du adgang til vores lydstudie i Energicenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj, som er indrettet med alt det udstyr, du har brug for, for at realisere dine drømme. Vi har en 8 m2 stor vokalboks, en SE Z5600 AMAC3 rørmikrofon, Apollo lydkort og meget mere.

Gå på opdagelse i vores mange tilbud

Udover leje af vores lydstudie tilbyder vi også flere forskellige aktiviteter for dig og din virksomhed/uddannelse, der både giver et indblik i Livsbanens sociale arbejde og forhåbentligt inspirererer jer til selv at tage tråden op. Vi har stor erfaring med at videreformidle vores cases og forskningsresultater, fx i vores oplæg til studerende og fagfolk. Står du i spidsen for en skole eller en anden uddannelsesinstitution, tilbyder vi også vores populære foredrag “Ghettoens Stemme”, et foredrag om hiphopkulturen og rappens potentiale som talerør for unge i udsatte positioner. Vil I prøve kræfter med rappen på egen hånd, tilbyder vi skoleworkshops i rap, og er du ung kunstner, tilbyder vi også mentoring i vores studie, hvor du guides gennem indspilningen af dit eget nummer. 

Lej vores lydstudie i dag

Leje af vores lydstudie koster 500 kr. pr. enkelte påbegyndte time, 1750 kr. for en session på fem timer og 7.500 kr. for fem sessioner. Vil du høre mere, eller booke tid til at indspille i vores studie, så Kontakt Livsbanen i dag.    

Livsbanen har et topprofessionelt og lækkert studie, og med Jesper Wildmand bag knapperne er gode resultater en selvfølge! Kan varmt anbefales til både upcoming og mere etablerede kunstnere.
— Peter Pagh-Schlegel, Musiker i RapAvisen & Parlør

Lyder LIVSBANENS STUDIE som noget for JER?


Studieleje-flyer.jpg