Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888

Mentoring

En indførsel i musikproduktionens discipliner

Ønsker du at blive skarp på musikproduktionens discipliner samtidig med, at du får personlig sparring? Så kan Livsbanen tilbyde dig, som ung, et en til en mentoring forløb. Du vil få indførsel i musikproduktionens dicipliner. Her bliver der mulighed for at arbejde med tekstskrivning, indspilning, mix og masterering. Dertil vil du opnå erfaring med performancetræning samt få udviklet dine faglige kompetencer. Når du tilmelder dig et mentoringforløb, kan du vælge, om du ønsker at få et en til en mentoringforløb, eller om du ønsker at have en eller to af dine venner med. Sessionerne er af 3 timers varighed, og du kan frit vælge, hvor mange sessioner du/I ønsker.

Personlig succesoplevelse på første række

Hos Livsbanen gør vi en dyd ud af at skabe nye positive livsbaner blandt unge i udsatte positioner. Dette fordrer personlige succesoplevelser, som kan give unge mere selvtillid og en ny respons fra omverdenen, hvor man finder ind til troen på at kunne opnå succes på andre livsarenaer.

Derfor vil du som ung gennem et mentoringforløb hos Livsbanen få personlig sparring af en voksen rollemodel, der vil guide dig igennem et forløb med mulighed for fordybelse i rapmusikkens kreative univers.

Sidemandsoplæring med Jesper Wildmand

Med et en til en mentoring forløb vil du være i fokus og få sidemandsoplæring af selveste Jesper Wildmand, der var med til at danne Danmarks første dansk-rappende gruppe, MC Einar. Med Jesper bag knapperne er du sikker på at få kyndig assistance og vejledning, der vil sikre dig personlig og musikfaglig udvikling.

Få indblik i vores koncept og metoder

Mentoring er blot en af de mange ydelser, der er med til at finansiere vores sociale arbejde med udsatte unge. Vi tilbyder fx også arrangementer, der henvender sig til voksne, der arbejder professionelt med unge. Til studerende og fagfolk tilbyder vi et tredelt oplæg, der både introducerer Livsbanens metoder og forskningsresultater, fortæller om hiphopkulturens rolle som talerør for unge og beretter om nogle af Livsbanens mange succesfulde cases. Til skoleelever tilbyder vi bl.a. foredraget  “Ghettoens Stemme”, samt faciliterer rap-baserede skoleworkshops. Til workshoppen guides eleverne gennem et tilrettelagt rapforløb med øvelser i både rim, rytme og performance, der munder ud i en indspilning af elevernes eget rapnummer.

Book dit mentoring forløb nu

Vil du høre mere om vores mentoringforløb eller booke tid til din første session, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.          


Rimbuilding med Livsbanen vil til hver en tid kunne anbefales til alle firmaer uanset størrelse.
Det er anderledes teambuilding, der udfordrer de sproglige egenskaber, og det var tydeligt at alle var stolte over produktet, da vores nummer blev spillet sidst på dagen.
— Thomas Vibe, Chief Happiness Officer hos Ageras