Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888

Inspiration til teambuilding og firmaarrangementer i  København

Rimbuilding er for dig, der gerne vil have en sjov og anderledes dag med dine kollegaer

Her vil I prøve kræfter med forskellige aspekter af rappen, skrive jeres egne tekster og afslutte dagen med at optræde sammen som et stort crew.

Rimbuilding bliver faciliteret af nogle af landets dygtigste rappere kendt fra den danske undergrunds og battlescene, og I vil selv prøve at battle hinanden med både eder og komplimenter.
Vi tilbyder at rykke ud til jer med vores mobilstudie eller afholde dagen i vores eget studie i Husum.

Har du brug for inspiration til dit næste firmaarrangement?

Så har Livsbanen det du søger! Hos Livsbanen arrangerer vi teambuilding firmaarrangementer i form af Rimbuilding med udgangspunkt i rapmusikken. Hos os har du mulighed for at lave teambuilding på en ny måde, hvor du kan være sammen med dine kollegaer i andre omgivelser og opleve sider af dem, der ikke kommer til udtryk i hverdagen. Gennem Rimbuilding vil I prøve kræfter med forskellige aspekter af rappen, skrive jeres egne tekster, battle mod hinanden med komplimenter, og som afslutning vil I optræde sammen. I får også en musikvideo til minde om dagen. Ved at samles om et fælles projekt bliver evnen til at samarbejde, og ikke mindst sammenholdet, sat på prøve og udforsket på ny. Vil du vide mere? Så kontakt os i dag for at høre nærmere om vores Rimbuilding.

Rimbuilding - Hvordan lyder jeres virksomhed?

Teambuilding kan være mange ting, og i vores fortolkning er arrangementet blevet til det vi kalder Rimbuilding,- en fællesskabsfremmende workshop orienteret omkring rap. Rimbuilding er for jer, der ønsker at udfordre hinandens evner til at skrive og fremføre jeres egen rap. Rimbuilding bliver faciliteret af nogle af landets dygtigste rappere kendt fra den danske undergrundsscene, der sætter rammerne for en sjov og lærerig dag. Vi stiller alt udstyr til rådighed, og vi tilbyder både at rykke ud til jer med vores mobilstudie eller afholde dagen i vores eget studie i Husum.

Støt sammenholdet i din virksomhed - og støt samtidig en god sag

Livsbanen er en folkeoplysende forening, der er på vej til at blive en socialøkonomisk virksomhed. Vi giver unge i udsatte positioner fra boligsociale områder en stemme gennem arbejdet med produktion og indspilning af deres egen rapmusik. Denne ydelse er gratis for de unge i kraft af finansiering gennem bl.a. vores tilbud om Rimbuilding og andre socialøkonomiske produkter. Når du vælger os til at facilitere dit firmaarrangement, får du dermed ikke blot en god og oplevelsesrig dag sammen med dine kollegaer, hvor sammenholdet styrkes; Du støtter også en god sag og er med til at skabe en ny, positiv livsbane for de unge, der kommer i Livsbanens studier.

Book Rimbuilding til dit næste firmaarrangement

Vil du støtte en god sag og samtidig prøve et nyt og anderledes format af teambuilding, så Kontakt Livsbanen for en samtale om, hvad vi kan tilbyde til dit næste firmaarrangement. Vi ser frem til at give jer en sjov og udfordrende dag med redskaber og oplevelser, I forhåbentligt vil kunne bruge i jeres daglige arbejde.    

En bred vifte af udfoldelsesmuligheder

Udover Rimbuilding tilbyder vi bl.a. også Ghettoens Stemme - et spændende foredrag om hip hoppens historie og dens funktion som talerør for udsatte unge - til skoler og uddannelsesinstitutioner. Til studerende og fagfolk udbyder vi desuden Oplæg om Livsbanen og vores sociale arbejde med unge i udsatte positioner med musikken som et fælles tredje. Vi har stor erfaring i facilitering af Skoleworkshops i rap, hvor skoleelever guides igennem et rapforløb med tekstskrivning, øvelser med rim, rytme og performance samt indspilning af deres rap. Som afrunding får eleverne et færdigmixet- og mastereret rap nummer. Desuden tilbyder vi også Leje af Livsbanens studie, hvor vores erfarne musikproducer indspiller, mixer og mastererer musik i alle genrer.

Tilmed udbyder vi 1 til 1 Mentoring i studiet, hvor man som ung guides i musikproduktionens discipliner samtidig med, at der fokuseres på relationsarbejdet i form af personlig udvikling for den unge og den unges succesoplevelser med musikken.


Lyder Rimbuilding som noget for JER?


Rimbuilding med Livsbanen vil til hver en tid kunne anbefales til alle firmaer uanset størrelse.
Det er anderledes teambuilding, der udfordrer de sproglige egenskaber, og det var tydeligt at alle var stolte over produktet, da vores nummer blev spillet sidst på dagen.
— Thomas Vibe, Chief Happiness Officer hos Ageras