Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888

Indspil en sang i København

Få din sang ud over stepperne

Har du lyrik liggende i skuffen derhjemme, som er klar til at se dagens lys? Hos Livsbanen tilbyder vi leje af professionelt lydstudie, så du kan prøve kræfter med indspilning, mix og masterering med professionelt udstyr. Vi giver dig mulighed for at indspille, så du kan tage din rap, sang eller musik til et helt nyt niveau. Vi stiller lokaler, udstyr og musikproducer samt lydtekniker til rådighed, og sammen får vi det bedste ud af dit materiale.

Indspil en sang i vores lydstudie - og støt en god sag

Livsbanen er en folkeoplysende forening, der er på vej til at blive en socialøkonomisk virksomhed. Vi arbejder med unge i udsatte positioner fra boligsociale områder gennem gratis rap-aktiviteter. Det er bl.a. vores socialøkonomiske produkter, der finansierer vores arbejde for at give unge i udsatte positioner en ny, positiv livsbane gennem arbejdet med rapmusik. Udover Leje af Livsbanens studier indebærer vores socialøkonomiske produkter: Rimbuilding, Ghettoens Stemme, Skoleworkshops, Oplæg for studerende og fagfolk samt Mentoringordninger. Når du vælger at indspille i vores studie, får du både hjælp til at få det bedste ud af din musik, og du støtter samtidig vores sociale projekt.

Tag din rap til det næste niveau

Livsbanens profesionelle studie råder over udstyr som en SE Z5600 AMAC3 rørmikrofon, Apollo lydkort, en 8 m2 rummelig vokalboks samt meget mere, så du har plads til at udfolde dig kreativt. Bag knapperne i studiet sidder Jesper Wildmand, der har mere end 30 års erfaring fra branchen, og som er bedst kendt for at have været med til at stifte Danmarks første dansk-rappende gruppe MC Einar.

Jesper sørger for at guide dig sikkert igennem processen, hvis du har brug for sparring og gode idéer. Lige meget på hvilket niveau du dyrker din musik, kan du være sikker på et godt resultat, når Jesper sidder ved roret.

Langt mere end bare indspilning af musik

Udover at give dig mulighed for at prøve kræfter med indspilning af eget materiale i et professionelt studie, tilbyder vi hos Livsbanen også en række foredrag og arrangementer om vores sociale arbejde. Hvad end du er studerende eller institutionsleder, har vi et arrangement til dig. Til ansatte på skoler og andre uddannelsesinstitutioner tilbyder vi bl.a. vores oplæg til fagfolk, der både giver indblik i Livsbanens koncept og metoder, et oplæg om hiphop og en præsentation af vores succesfulde cases. Til skoleelever tilbyder vi desuden vores foredrag “Ghettoens Stemme”, der handler om hvordan hiphoppen historisk set har været brugt som talerør for udsatte befolkningsgrupper. Vi kommer også gerne ud til jeres skole og faciliterer vores skoleworkshop med fokus på rap, ligesom vi også tilbyder mentoring i vores studier, hvor en ung kunstner får mulighed for at indspille sit eget nummer.

Book vores lydstudie og indspil din sang i dag

Når du vil indspille en sang i København, enten som etableret- eller upcoming artist, står vi hos Livsbanen klar til at byde dig velkommen i vores lokaler. Vi tilbyder både indspilning, mix og masterering til rimelige priser, så alle kan være med. Vil du høre mere om vores sociale initiativer for unge i udsatte positioner eller booke tid til at indspille din musik, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.