Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888

Kreative teambuilding aktiviteter i København

Glade medarbejdere giver gode resultater

Hos Livsbanen ved vi, at glade og velfungerende medarbejdere er grundlaget for gode resultater i en virksomhed. Men glade medarbejdere kommer ikke af sig selv. Sammenhold og samarbejde er nemlig kvaliteter, der jævnligt skal kultiveres for, at et team kan blomstre. Der findes heldigvis et væld af teambuildingaktiviteter, der har til formål at opnå netop dette. Leder du efter en sjov og anderledes teambuildingaktivitet, så er vores Rimbuilding måske noget for dig og din virksomhed.

En investering i dine medarbejdere er en investering i din virksomhed

Teambuilding går ud på at give dine medarbejdere mulighed for at møde hinanden i alternative rammer, hvor de kan få nogle oplevelser sammen, der kan styrke sammenholdet i deres daglige teams. Teambuildingaktiviteter er altså både en god investering i øjeblikket, hvor dine medarbejdere får en god oplevelse, men også på længere sigt, når de tager de erfaringer, de har erhvervet sig, med hjem på kontoret og ud i deres arbejde.

Kreativ personaleudvikling med et musikalsk touch

Vores populære teambuildingaktivitet, Rimbuilding, er et bud på en sjov og anderledes dag for dig og dine ansatte. Rimbuilding vil udfordre dit team på dets musikalske sans, og I vil opleve det kreative samspil, der skal til for at skrive og optræde med jeres helt eget rapnummer. Rimbuilding ledes af nogle af landets dygtigste rappere fra den danske undergrundsscene, der skaber de bedste rammer for jeres dag, både fagligt og socialt. I vil bl.a. prøve kræfter med en skrevet battle rap og kompliment battle samt hele processen omkring det at skrive og indspille. Rimbuilding foregår i vores lokaler på Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj eller i jeres virksomheds lokaler, og kan max rumme 15 deltagere ad gangen.      

Om Livsbanen

Når du vælger Livsbanen til at stå for din teambuildingaktivitet, gør du ikke blot noget godt for dine medarbejdere - du støtter også en god sag. Livsbanen er en folkeoplysende forening, der er på vej til at blive en socialøkonomisk virksomhed, hvis kerneydelse er gratis rap-aktiviteter for unge i udsatte positioner fra boligsociale områder. Når de unge arbejder sammen med voksne rollemodeller inden for rapmiljøet, giver vi dem mulighed for at få succesoplevelser i vores studie, som kan give dem troen på, at de også kan få succes andre steder, fx i skolen og i deres privatliv. Vores rap-aktiviteter for unge finansieres af vores socialøkonomiske produkter: Rimbuilding, Ghettoens Stemme, Skoleworkshops, Oplæg for studerende og fagfolk, Leje af Livsbanens studie samt Mentoringordninger. Når du støtter os, støtter du samtidig vores projekt om at skabe en ny og positiv livsbane for unge i udsatte positioner.

Kontakt

Vil du høre mere om vores sociale arbejde og vores socialøkonomiske produkter, er du velkommen til at kontakte Livsbanen i dag.