Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888
blog-03.jpg

Forslag til teambuilding aktiviteter

Teambuilding er et vigtigt redskab til at forbedre motivationen, kommunikationen og relationerne på arbejdspladsen. Aktiviteterne skal dog gerne være både sjove, lærerige og udfordrende, hvis forløbet skal være succesfuldt. Men det kan være nemmere sagt end gjort at finde på gode forslag til teambuilding aktiviteter, der kan være med til at skabe et fælles udgangspunkt for jeres udfordringer på arbejdspladsen.


blog-07.jpg

Idéer til firmaarrangement - Rimbuilding

Mangler du og dine kollegaer idéer til firmaarrangementet? Og ønsker I samtidigt at styrke fællesskabet på arbejdspladsen gennem musikalske og kreative aktiviteter? Så kig forbi Livsbanens studie i Husum til en dag, der står i rappens tegn. Her byder programmet på rim og rytmer - med udgangspunkt i jeres hverdag på arbejdspladsen.


blog-01.jpg

Kreative teambuilding aktiviteter i København

Glade medarbejdere giver gode resultater

Hos Livsbanen ved vi, at glade og velfungerende medarbejdere er grundlaget for gode resultater i en virksomhed. Men glade medarbejdere kommer ikke af sig selv. Sammenhold og samarbejde er nemlig kvaliteter, der jævnligt skal kultiveres for, at et team kan blomstre. Der findes heldigvis et væld af teambuildingaktiviteter, der har til formål at opnå netop dette. Leder du efter en sjov og anderledes teambuildingaktivitet, så er vores Rimbuilding måske noget for dig og din virksomhed.


blog-02.jpg

Indspil en sang i København

Få din sang ud over stepperne

Har du lyrik liggende i skuffen derhjemme, som er klar til at se dagens lys? Hos Livsbanen tilbyder vi leje af professionelt lydstudie, så du kan prøve kræfter med indspilning, mix og masterering med professionelt udstyr. Vi giver dig mulighed for at indspille, så du kan tage din rap, sang eller musik til et helt nyt niveau. Vi stiller lokaler, udstyr og musikproducer samt lydtekniker til rådighed, og sammen får vi det bedste ud af dit materiale.