Livsbanen

Livsbanen forening der har eksisteret siden 2011.Vi laver gratis rap aktiviteter for børn og unge i udsatte positioner primært i vores hovedstudie i Husum", "name": "Livsbanen.
Kobbelvænget 65 Brønshøj, DK
Phone: 21244888
vitilbyder.jpg
vitilbyder2.jpg
vitilbyder.jpg

Socialøkonomisk virksomhed


OM VORES SocialøkonomiskE virke

SCROLL DOWN

Socialøkonomisk virksomhed


OM VORES SocialøkonomiskE virke

Livsbanens arbejde med børn og unge er bygget op omkring længerevarende relationsarbejde og er derfor ressourcekrævende. Vi har kort sagt brug for finansiering for at kunne fastholde vores studier og administration. Livsbanen er da 100 % afhængig af fundraising, da vi ingen fast støtte får. 

Derfor har vi taget initiativ til at skabe et socialøkonomisk virke, hvor vi sælger produkter for at kunne videredrifte Livsbanen, så vi fortsat kan have gratis studieaktiviteter for de unge, der kommer her. 

Initiativet er støttet af Bikubenfonden og udviklet i samarbejde med konsulentvirksomheden Volcano.

Alt overskud fra salg af Livsbanens socialøkonomiske produkter går til at fortsætte vores aktiviteter med børn og unge. Ved at tilkøbe produkterne, køber man ikke bare et helt unikt og top-professionelt produkt, men man er også med til at støtte Livsbanens indsats for børn og unge i udsatte positioner.

vitilbyder2.jpg

Ydelser


VI TILBYDER

Ydelser


VI TILBYDER

 
Rimbuilding-flyer.jpg

RimBuilding

Teambuilding for organisationer og virksomheder

Rimbuilding er sjov og udfordrende teambuilding, hvor du og kollegaerne taler sammen på en helt ny måde igennem rap. Livsbanen skaber et trygt rum, hvor vi vil ryste jer sammen med rytmeøvelser, kompliment battles og et fælles rap nummer, hvor I alle sammen skriver, indspiller og optræder med jeres egne tekster.

Ghettoens- stemme-flyer.jpg

Ghettoens stemme

Foredrag for skoler og uddannelsesinstitutioner

Ghettoens stemme er et spændende foredrag, der gennem lyd og billeder tager jer på en historisk rejse, som fortæller om hip hoppens rolle som talerør for udsatte unge. I løbet af foredraget vil I blive inddraget af Livsbanens dygtige rappere og DJ’s, der også fortæller om deres egne erfaringer med brugen af hip hop som talerør.

Studieleje-flyer.jpg

Leje af Livsbanens studie

Studieleje til lokale og up-coming artister

Leje af Livsbanens studie er for dig, der gerne vil indspille dit næste musikalske projekt i professionelle omgivelser. Studiet bliver betjent af Jesper Wildmand fra legendariske MC Einar. Han sikrer, at dine studiesessions bliver udført kompetent og uformelt.
Vi tilbyder både studieleje, mix & master til byens billigste priser.

Fagligt-foredrag-flyer.jpg

Oplæg for fagfolk og studerende

Dette foredrag er for fagfolk, der arbejder med udsatte børn og unge, samt studerende på uddannelser, der retter sig mod samme målgruppe. Temaet er hiphop-kulturen og Livsbanens forskningsbaserede arbejde med børn og unge i udsatte positioner. Foredraget har 3 elementer: Et oplæg om Livsbanens arbejdsmetoder, et oplæg om hiphoppens historie og et interview med en af Livsbanens unge.

Mentoring-flyer.jpg

Mentoring af unge med interesse i musik

I Livsbanens studie er det muligt for unge i udsatte positioner at få 1:1 indføring i musikproduktion. De sidemandsoplæres i discipliner som tekstskrivning, indspilning, produktion, mixing og masterering. Hertil kommer sparring på personlige udfordringer og voksne rollemodeller med samme passion for musik. 
 

Skoleworkshops-flyer.jpg

Skoleworkshops

Livsbanens skoleworkshops indfører eleverne i discipliner som tekstskrivning, performance og indspilning. Workshoppen kan afsluttes med en koncert, og klassen får efterfølgende deres fælles sang som minde om forløbet. På den måde har workshoppen også funktion som teambuilding. Eleverne får også et oplæg om hiphoppens historie og dermed viden om kreative fællesskabers betydning politisk og historisk.